Skocz do zawartości

[Amortyzator] Wybór nowego amortyzatora-rama 19'

lot93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,jestem zmuszony wymienić amortyzator w moim rowerze,ponieważ stary jest już zniszczony.

Posiadam ramę 19',i tu moje pytanie jaki może być maksymalny skok amortyzaotra przy tej ramie ?

I proszę o pomoc w wyborze amortyzatora do około 800zł minimalny skok to 12cm.

Napisano

Tylko 100mm, ja polecam axona bo za takie pieniądze lepszego amorka nie kupisz. Ja mam axona rld z 2010r ale już ze złotymi lagami i jestem w pełni zadowolony.

Napisano

Tylko 100mm, ja polecam axona bo za takie pieniądze lepszego amorka nie kupisz. Ja mam axona rld z 2010r ale już ze złotymi lagami i jestem w pełni zadowolony.

jak mowi ze minimalnie 120mm tzn ze chce latac, to na tej ramie sie skonczy zle... a AXON szybko polegnie...

Napisano

Nic innego niż Sr suntour w tej cenie nie dostaniesz w przypadku nówki natomiast jeśli rozważasz zakup używanego możesz zobaczyć bombera,rebe ewentualnie recona

Napisano

Epicon jest okej :) Wybiera nawet te małe nierówności typu wystająca kostka na 1,5cm, kosztuje 6 stówek. Warto, będziesz zadowolony. Regulacja tłumienia powrotu ładnie pracuje, amor ogólnie jest czuły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...