Skrillex Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam Posiadam w rowerze Cube LTD Team przerzutke Shimano deore . Kaseta 9 rzędów . Wszystko chodziło dobrze . Zdecydowałem wymienic linke tylnej przerzutki . Stara była w nie za dobrym stanie . I teraz mam właśnie problem z regulacją . Jak daje z dwójki na trójkę to odrazu wbija czwórka . Próbowałem wszystkiego . Jak zrobiłem tak że wskakuje trójka to potem np przeskakuje z ósemki odrazu na dziewiątkę lub ciężko spada z jedynki na dwójke lub wogóle . Napęd ma ok 3.5 tyś przebiegu . Nie wiem co to może byc . Pancerze nasmarowałem . Licze na waszą szybką pomoc
Mod Team durnykot Napisano 25 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 25 Sierpnia 2012 Linka poprawnie zamontowana?
Skrillex Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Napisano 25 Sierpnia 2012 Tzn ? Jest poprawnie . Nigdzie nie wadzi ani nic z tych rzeczy .
gello1 Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Pewnie zamontowałeś nowa linkę a o świeżym nowym pancerzu zapomniałeś i stąd te cyrki. Wymień też pancerz lub ostatecznie przesmaruj. Wystarczy tylko ostania cześć ta na samym dole. Wszystko powinno wrócić do normy jak wykonasz to co napisałem. Pzdr
Skrillex Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Napisano 25 Sierpnia 2012 Właśnie wczoraj już to zrobiłem nawet 3 razy . Nic nie dało
Mod Team durnykot Napisano 25 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 25 Sierpnia 2012 Tzn ? Jest poprawnie . Nigdzie nie wadzi ani nic z tych rzeczy . Miałem na myśli poprawność podpięcia linki do przerzutki. Ponizej poprawne podpięcie linki w Deore Shadow i w zwykłej
Mod Team Puklus Napisano 25 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 25 Sierpnia 2012 Mi tak moj X9 robi jest jest totalnie rozregulowany mimo to większość działa ok ( jak na inne grupy nawet idealnie) ale w niektórych momentach wyczynia cuda.
Skrillex Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Napisano 25 Sierpnia 2012 Dzieki wielki durnykot mialem zamocowaną źle linke . Jakoś poprzeplataną XD Dzieki jeszcze raz . Dzieki temu moge już spokojnie startowac w maratonie
K0ras Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Pamiętaj, że jest także 3 bardzo ważna - przynajmniej w SLX'ie, śruba do regulacji.
LUTY123 Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja na twoim miejscu zrobiłbym jak mój kolega on rozwalił przerzutkę tylną i zamontował nową ale mu przeskakiwała i ogólnie nie mógł jej wyregulować oddał do serwisu i za 20zł ma pięknie wyregulowane.
Mod Team Puklus Napisano 27 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 27 Sierpnia 2012 Niech sie twój kolega cieszy ze trafił na kogoś kto to zrobił a nie stwierdził ten typ tak ma.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.