Kluczyk Napisano 23 Sierpnia 2012 Napisano 23 Sierpnia 2012 Witam. Mam problem ze ściągnięciem korby. Mianowicie po odkreceniu śruby korba trzyma się piasty i nie chce zejść. Wie ktoś co jest nie tak? Załączam fotkę : Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
jakubj01 Napisano 23 Sierpnia 2012 Napisano 23 Sierpnia 2012 korba nie trzyma się na piaście tylko na suporcie ;p popukaj w korbę młotkiem i powinno zejść (przynajmniej ja tak robię ;D)
Fenthin Napisano 23 Sierpnia 2012 Napisano 23 Sierpnia 2012 Młotkiem to można się najwyżej w czoło puknąć. Nic nie jest "nie tak", jest tak, jak powinno być. Do zdejmowania korby używa się ściągacza.
seebcioo Napisano 23 Sierpnia 2012 Napisano 23 Sierpnia 2012 obstawiam, że na forum było nie raz . . . użyj googli a jak Ci się nie chce, a Ci się nie chce to Let me google that for you z linku tego dowiesz się, że będzie potrzebne Ci to Let me google that for you bez komentarza .. . chyba, że wyżej wymienione linki nie pomogą to pisz dalej edit: @Fenthin jak zwykle mnie wyprzedziłeś . . . z resztą i tak temat wyfrunie do kosza :bye2: co do pukania młotkiem - swoją drogą tak mogą pisać producenci korb, przynajmniej by zarabiali na tym, czyli tym, że gościu sobie korby zniszczy choćby było to robione gumowym młotkiem z nie wiadomo jaką delikatnością . . . Po co zakładasz temat jak odpowiedź dostałeś . . . http://www.forumrowerowe.org/topic/118413-suportkorba-strzelanie/#entry1111723
Mod Team durnykot Napisano 23 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 23 Sierpnia 2012 Skoro wszystko wiadomo, to kończymy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.