Crosswind Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam Jakiś miesiąc/2 miesiące temu kupiłem sobie rower. Jest to MT11 Crosswind Standardowy, nic nie zmieniałem. Co mogę zmodyfikować w rowerze, aby jeździło mi się wygodniej? Nie podam specyfikacji, gdyż niestety się na tym nie znam . ^^' na razie tylko wiem, że muszę zmienić opony, ponieważ z tego co mi mówili tu na forum, firma Innova jest firmą 'z najniższej półki' Podpowiecie coś? @edit. Pasowałyby do niego błotniki, czy raczej nie za bardzo?
Michauuu Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 Jak dla mnie to opony na maxxis detonator,jakiś fajniejszy amor i pedały zatrzaskowe,ale wszystko zależy od tego ile Możesz wydać...?
Crosswind Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Napisano 20 Sierpnia 2012 Jak dla mnie to opony na maxxis detonator,jakiś fajniejszy amor i pedały zatrzaskowe,ale wszystko zależy od tego ile Możesz wydać...? To zależy w sumie. Na początku same opony chciałem kupić, i chciałem wydać do 300zł/parę opon, ale teraz tak sobie myśląc, jeśli chcę go trochę zmodyfikować, to gdzieś opony do 200zł/komplet . Poleciłbyś mi jakiś dobre, tanie amortyzatory?
Michauuu Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 A co to znaczy tani? Do jakiej kwoty? Cena max to 300? 500? 5000? Za 700 mozna juz mieć fajny amorek
Crosswind Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Napisano 20 Sierpnia 2012 A co to znaczy tani? Do jakiej kwoty? Cena max to 300? 500? 5000? Za 700 mozna juz mieć fajny amorek W sensie tani chodziło mi o 200-300zł ;D
seraph Napisano 20 Sierpnia 2012 Napisano 20 Sierpnia 2012 A nie mogłeś od razu dołożyć do całego roweru i kupić coś naprawdę dobrego zamiast kupować rower z niskiej półki i modyfikować go? Wyjdzie na to, że amortyzator i opony będzie lepszy od reszty roweru... Maxxis Detonator to opony prawie tylko na szosę, trzeba najpierw pomyśleć gdzie chcesz nim jeździć
adwach Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Nic nie kombinuj z rowerem. Kup sobie światełka (na baterie) i błotniki. Jeździj a jak sie coś zepsuje to wtedy zainwestuj
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.