Sosna111 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam! Chcę kupić rower mtb do max 1500 zł. Rower ma mi służyć do wycieczek po drogach gruntowych/lesie, trochę zjazdów i cięższego terenu ale żadnych zawodów. Po około miesiącu śledzenia tematów na forum wytypowałem dwa rowey: - Kands ROWER 26 KANDS1300 TARCZE FULL ALIVIO BIDON GRATIS (2537512899) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - i prawdopodobnie składak na Levelu A2 KROSS LEVEL A2 DISC LIMITED E. 19'' (2544202952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pytanie czy warto dopłacić do Krossa czy lepszym i pewniejszym wyborem będzie Kands. Rozmiar ramy 19" Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie.
qwaq Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 W tego A2 bym sie nie pchał, jakiś składak z nie wiadomych części (koła, kokpit itp.), lepiej kup Kandsa, w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz, ew. dopłacisz za markę.
Terrqge Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Kross to faktycznie jakiś składak, na dodatek sprzedawca podaje tylko połowę części a reszta to raczej jakieś noname'y marnej jakości, bo na czymś trzeba było z ceną zejsć. Zresztą amortyzator i korba pozostawiają wiele do życzenia. Brałbym Kandsa, a za zaoszczędzone pieniądze trochę w niego wrzucił (nie wiem jak z oponami, ale jesli nie są najwyższej jakości można by tam było np w smart samy zainwestować itp)
Sosna111 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Napisano 16 Sierpnia 2012 Zamówiłem Levela A2 w wersji katalogowej na V-brakeach z tą różnicą, że tylna przerzutka jest Deore - jakaś limitowana wersja. Dziękuję za podpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.