Skocz do zawartości

[do 1500zł] Kross Level A2 Sram vs. Kands Energy 1300

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Chcę kupić rower mtb do max 1500 zł. Rower ma mi służyć do wycieczek po drogach gruntowych/lesie, trochę zjazdów i cięższego terenu ale żadnych zawodów. Po około miesiącu śledzenia tematów na forum wytypowałem dwa rowey:

- Kands ROWER 26 KANDS1300 TARCZE FULL ALIVIO BIDON GRATIS (2537512899)  - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

- i prawdopodobnie składak na Levelu A2 KROSS LEVEL A2 DISC LIMITED E. 19'' (2544202952)  - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pytanie czy warto dopłacić do Krossa czy lepszym i pewniejszym wyborem będzie Kands.

Rozmiar ramy 19"

Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie.

Napisano

W tego A2 bym sie nie pchał, jakiś składak z nie wiadomych części (koła, kokpit itp.), lepiej kup Kandsa, w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz, ew. dopłacisz za markę.

Napisano

Kross to faktycznie jakiś składak, na dodatek sprzedawca podaje tylko połowę części a reszta to raczej jakieś noname'y marnej jakości, bo na czymś trzeba było z ceną zejsć. Zresztą amortyzator i korba pozostawiają wiele do życzenia. Brałbym Kandsa, a za zaoszczędzone pieniądze trochę w niego wrzucił (nie wiem jak z oponami, ale jesli nie są najwyższej jakości można by tam było np w smart samy zainwestować itp)

Napisano

Zamówiłem Levela A2 w wersji katalogowej na V-brakeach z tą różnicą, że tylna przerzutka jest Deore - jakaś limitowana wersja. Dziękuję za podpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...