ElectroShock Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam! Po zmianie tylniej piasty z mojego wysłużonego Deore na maszynówkę Novateca musiałem zmienic tarczę z centerlocka na taką na śruby. W serwisie zamontowali mi taką jak w tytule i chciałbym poznac na temat niej opinie.
Fenthin Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Accent produkuje trzy modele tarcz hamulowych: Blade, Blade Titanium i Freezer. Więc o której mówisz?
Mod Team Maniak Napisano 13 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 13 Sierpnia 2012 Skoro już masz zamontowaną to wsiadaj na rower i ciesz się jazda, nie zawracaj sobie głowy opiniami tylko wyrób własną. Jak coś się będzie działo to dopiero będziesz się martwił. Accent'y to dobre tarcze i to powinno Ci wystarczyć.
ElectroShock Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Napisano 14 Sierpnia 2012 Jest to Blade Titanium Maniak, nie przetestuję, bo jestem chory . Poza tym chodzi mi głównie o siłę hamowania w porównaniu do innych modeli, jak na przykład coś z shimano (Deore XT), bo kiedyś miałem accenty i musiałem się ich pozbyc z powodu zbyt słabego hamowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.