Shavo Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Cześć, mam do wymiany linkę w przerzutce tylnej, posiadam ww manetkę i nie wiem jak mam się za to zabrać, proszę o jakieś zwięzłe info co do tej operacji.
Tedolf Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 osobiście nigdy nie miałem styczności z wyżej wymienioną manetką ale z tego co widzę na zdjęciach to wystarczy odkręcić 2 śrubki z góry i zdjąć plastikową osłonkę.
Shavo Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Napisano 13 Sierpnia 2012 Odkręciłem osłonę od góry i myślę, że z wymianą sobie poradzę, bardzo dziękuję Tedolf
PoleK Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zaje***** rady na forum... Panowie, POZIOM SPADA gwaltownie... wystarczy odkrecic zaslepke z boku, od strony dzwigienek, zrzucic na najniższybieg, i wypchnac/wetknąć linkę....
Shavo Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Napisano 13 Sierpnia 2012 Od góry też się da, PoleK o którą zaślepkę ci chodzi?
tuoomek Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 akurat to zdjęcie tych zaślepek nie ukazuje. Dokładnie po przeciwnej stronie wyjścia linek z manetek, zaraz przy dźwigniach jest plastikowy łepek śrubki na krzyżak.
Shavo Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Napisano 13 Sierpnia 2012 akurat to zdjęcie tych zaślepek nie ukazuje. Dokładnie po przeciwnej stronie wyjścia linek z manetek, zaraz przy dźwigniach jest plastikowy łepek śrubki na krzyżak. True, dzięki
PoleK Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Jest otwor przewidziany przez technologa to trzeba korzystac a nie rozbierac pol manetki:P zarowke w starej 80 mozna wymienic wykrecajac gniazdo z zarowkami z klosza, albo zdemontowac caly klosz odpiero wykrecic gniazdo, co jest lepsze:P?
Tedolf Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zaje***** rady na forum... Panowie, POZIOM SPADA gwaltownie... wystarczy odkrecic zaslepke z boku, od strony dzwigienek, zrzucic na najniższybieg, i wypchnac/wetknąć linkę.... może nie zauważyłeś, ale na początku napisałem że nie miałem styczności z ową manetką, więc skąd mogłem wiedzieć że wystarczy odkręcić zaślepkę z boku. Pisząc odpowiedź bazowałem tylko i wyłącznie zdjęciu z grafiki google.
PoleK Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 może nie zauważyłeś. zauwazylem, ale pudło:P
Shavo Napisano 14 Sierpnia 2012 Autor Napisano 14 Sierpnia 2012 Dzisiaj wymieniłem przy pomocy tej zaślepki, bajecznie prosty sposób TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
Mod Team Puklus Napisano 14 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 14 Sierpnia 2012 I wszelkie inne manetki manją własnie taki magiczny otworek przez który przewleka sie linkę, nic nie ro rozbiera ani nie rozkreca ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.