krzysztof19962 Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam śmigam na rowerku corratec xvert motion i myślę o amortyzatorze na tył . Tylko rowerki z amorem z tyły to tak zaczynają się od 7 tys. a ten rower co mam mi idealnie pasuje. Jak oceniacie wydajność amortyzatora w sztycy pod siodełkiem. Czy takie cos sprawdzi sie przy moich 75 kg wagi czy jest to tylko mało odczuwalny bajer.
Fenthin Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Za taką, która nie posypie się szybko przy jeździe w terenie trzeba dać minimum 100zł, cieżka, i w lesie niepraktyczna. To nie jest nawet namiastka fulla, gdyż taka sztyca pracuje wyłącznie, gdy siedzisz. Czyli rozwiązanie do mieszczucha czy trekkinga.
Mod Team michuuu Napisano 13 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 13 Sierpnia 2012 [sztyca amortyzowana] pytania - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Sztyca amortyzowana Suntour NEX-D3 - mtbikes.pl Wygooglasz, poczytasz, ocenisz. Moje prywatne zdanie: lepiej większy balon i mniejsze ciśnienie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.