Skocz do zawartości

[800zł]Kross Hexagon V6 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cena jak za sam widelec i hamulec przedni, ale w jakim to stanie to kto wie :teehee:

Jak radzisz opłaca sie czy nie bardzo ??

Strasznie mnie kusi ten rower ?? Jak myślicie warty swojej ceny ??

Napisano

Naprawa widelca może się okazać niemożliwa lub nieopłacalna.Dałbym spokój.

To może opłacaloby sie kupic jakis używany widelec

Rozmawiałem z właścicielem roweru i zgadza sie na wizyte w serwisie wiec chyba nie jest az tak zle z rowerem

Napisano

Jechać zobaczyć, w najgorszym wypadku będzie ten widelec do zmiany.

A jaka jest cena takiego nowego amora jakby okazał się do wymiany. I co byście wymienili w nim jeszcze. Chodzi mi o podzespoły

Napisano

Przecież tylko manetka blokady jest uszkodzona, chyba że coś przeoczyłem, a nowy Axon to kwota 800 zł i nie chce mi się wierzyć ,że hexagon miał go oryginalnie (w specjalnej edycji).

Napisano

Przecież tylko manetka blokady jest uszkodzona, chyba że coś przeoczyłem, a nowy Axon to kwota 800 zł i nie chce mi się wierzyć ,że hexagon miał go oryginalnie (w specjalnej edycji).

Właściciel mówi jeszcze ,że amor wymaga wyczyszczenia i nasmarowania w serwisie. Niektórzy mowią że cały amor może być do wymiany a nie sama manetka . Cena jak za taki rower chyba naprawdę okazyjna. W sumie w serwisie powiedzą co i jak z tym rowerem .A jak z innymi podzespołami dość stare modele wg Was ??

Napisano

Lepsze amorki muszą być serwisowane ok raz na rok, to nie jest XCM który sobie jakoś bez tego radzi.

Ogólnie za ta cenę osprzet w miare, ciekawe ile zapłacisz za serwis amorka...

/wytapatalkowane z x8

Napisano

Lepsze amorki muszą być serwisowane ok raz na rok, to nie jest XCM który sobie jakoś bez tego radzi.

Ogólnie za ta cenę osprzet w miare, ciekawe ile zapłacisz za serwis amorka...

/wytapatalkowane z x8

Wg właściciela to groszowe sprawy naprawa i nie powinna trwac wiecej niz 20min . Ale w praktyce może okazać sie całkowicie inaczej. Podjade do serwisu niech sprawdza co i jak i wycenia naprawe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...