Skocz do zawartości

[rower]full Bergamont

Lukis81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc co sądzicie o tym fullu czy warty ok 3k http://allegro.pl/55-bergamont-threesome-59-nie-trek-cube-scott-i2529234916.html

Osprzet sie wymieni z czasem ale rama ilo zawiasowa ? Tego jeszcze nie ogarniam

Mam acida po tuningu reba koła 1400gr ale przydał by sie drugi rower dla zony bo ma jakiegos makrokesza daje rade ale waży chyba z 18kg taki ala full.

Jak mi sie spodoba ten Bergamont to przerzuce graty z acida i juz.

Napisano

Jednozawiasowa z dodatkowymi punktami obrotu ( multi-pivot). .

Czyli warto interesować sie takim fullem bedzie jakas przyjemność z jazdy czy szarpaniny sie z pedalami ? Nie jeździłem nigdy na fullu dlatego takie głupie pytania .

• Mod Team
Napisano

Przyjemność z jazdy zależy głównie od Twoich oczekiwań.

IMO warto się przesiąść na fula- ten Bergamont wygląda całkiem fajnie,a wspomniane szarpanie pedałów to trochę wyolbrzymiona wada, która często nawet nie jest zauważana w normalnej jeździe.

Za 3k warto.

Napisano

Przyjemność z jazdy zależy głównie od Twoich oczekiwań.

IMO warto się przesiąść na fula- ten Bergamont wygląda całkiem fajnie,a wspomniane szarpanie pedałów to trochę wyolbrzymiona wada, która często nawet nie jest zauważana w normalnej jeździe.

Za 3k warto.

Dzieki przyjemność to raczej chodzi o 4litery mojej zony. Ja wychodzę z założenia ze jak sie nie jezdzi po asfalcie to jak ma d... nie boleć mieszkam w Walbrzychu i mam po asfalcie jeździć no chyba bym zwariował chociaz u nas w mieście to drogi jak polne :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...