Lukis81 Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Czesc co sądzicie o tym fullu czy warty ok 3k http://allegro.pl/55-bergamont-threesome-59-nie-trek-cube-scott-i2529234916.html Osprzet sie wymieni z czasem ale rama ilo zawiasowa ? Tego jeszcze nie ogarniam Mam acida po tuningu reba koła 1400gr ale przydał by sie drugi rower dla zony bo ma jakiegos makrokesza daje rade ale waży chyba z 18kg taki ala full. Jak mi sie spodoba ten Bergamont to przerzuce graty z acida i juz.
Mod Team durnykot Napisano 9 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 9 Sierpnia 2012 Jednozawiasowa z dodatkowymi punktami obrotu ( multi-pivot). .
Lukis81 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Napisano 9 Sierpnia 2012 Jednozawiasowa z dodatkowymi punktami obrotu ( multi-pivot). . Czyli warto interesować sie takim fullem bedzie jakas przyjemność z jazdy czy szarpaniny sie z pedalami ? Nie jeździłem nigdy na fullu dlatego takie głupie pytania .
Mod Team durnykot Napisano 9 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 9 Sierpnia 2012 Przyjemność z jazdy zależy głównie od Twoich oczekiwań. IMO warto się przesiąść na fula- ten Bergamont wygląda całkiem fajnie,a wspomniane szarpanie pedałów to trochę wyolbrzymiona wada, która często nawet nie jest zauważana w normalnej jeździe. Za 3k warto.
Lukis81 Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Napisano 9 Sierpnia 2012 Przyjemność z jazdy zależy głównie od Twoich oczekiwań. IMO warto się przesiąść na fula- ten Bergamont wygląda całkiem fajnie,a wspomniane szarpanie pedałów to trochę wyolbrzymiona wada, która często nawet nie jest zauważana w normalnej jeździe. Za 3k warto. Dzieki przyjemność to raczej chodzi o 4litery mojej zony. Ja wychodzę z założenia ze jak sie nie jezdzi po asfalcie to jak ma d... nie boleć mieszkam w Walbrzychu i mam po asfalcie jeździć no chyba bym zwariował chociaz u nas w mieście to drogi jak polne :-)
Rulez Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Bergamonty zbierają dobre opinie za własności jezdne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.