Skocz do zawartości

[Do 600 zł] Kross Hexagon V4 rok 2006 (używany 5 miesięcy)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich :)

Do tej pory rozbijałem się na rowerze z bazaru i chyba go przeceniłem, bo ostatecznie dosłownie rozpadł się :). Kosztował co prawda 50zł i nadawał się może tylko na chodnik a ja sobie do lasu pojechałem..

Obecnie nie mam czym nawet do pracy jeździć. Nie ukrywam jednak, że chciałbym tez pojeżdzić po parku, lesie czy też po "niskich górach"(oczywiście z umiarem). Jestem człowieke rozsądnym i o żadnym DH na tą chwile nie ma mowy. Ale może czas przejść do rzeczy.

Rzuciła mi się na allegro taka aukcja: Kross Hexagon v4 - transport gratis (2545530923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dostałem jeszcze od właściciela takie foto zębatek - http://i.imgur.com/APiMu.jpg

Nalotem chyba nie ma się co przejmować? Jak oceniacie jego stan? Dla mnie rama ok bo to 19 cali czyli w sam raz dla mnie. Jak z osprzętem (wiem, że w tej cenie cudów nie mogę się spodziewać, ale nie wiem jak rocznik 2006 wypada np do takiego 2010/11/12).

Cena ostateczna za ten rower to 500zł.

Od razu zaznaczam, iż obecnie niestety więcej niż 600zł nie mam i co najmniej do nowego roku mieć nie będę. Pytanie, czy pakować się w ten rower, czy to jest jednak szajs i używki nie opłaca się kupować.

Chciałbym kupić rower i sobie pojeździć - ciągnie mnie do tego. Obecnie niestety wydać ponad 1000 złociszy nie mogę niestety - taki ból :/.

Jesteście w stanie pomóc z tym rowerkiem :)? A może coś innego na allegro używanego by się znalazło?

Napisano

Szukam roweru głównie we Wrocku :).

Szukam roweru głównie we Wrocku bo zawsze lepiej się przymierzyć/zobaczyć niż jechać xx/xxx km po to tylko aby wrócić z niczym IMO. Podejrzewam, że pewnie ciężko będzie coś znaleźć :/.

Napisano

Wydaje mi się ze mozna potwierdzić znikomy przebieg tego hexagona v4

po czym widze ? miałem identycznego (poza kolorem) i wiem że te opony zdarłem (!) w 2 miesiące w mieście.

Poza zgnitym łańcuchem i zapewnie rdzą na stalowych elementach, powinnien być w idealnym stanie.

Napisano
Chciałbym kupić rower i sobie pojeździć - ciągnie mnie do tego. Obecnie niestety wydać ponad 1000 złociszy nie mogę niestety - taki ból :/.

Auchan ma,miał w ofercie rower Horizon Specter za 599 zł.Były również ramy 19".Model złożony z lepszych części,niz ten V4.przede wszystkim nowy,wyprodukowany również przez Krossa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...