Waler Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam, W przyszlym sezonie zastanawiam sie nad zlozeniem roweru na 29 calowych kolach. Natomiast nie wiem czy kola bede skladac czy kupowac. Rozumiem ze w parze z waga nie idzie wytrzymalosc. Chcialbym oczywiscie miec crossmaxy ale nie wydam 4tys na kola Zastanawiam sie nad skladaniem jakis kol na piastach mack, cx rayach... no wlasnie i jakie obrecze? ZTR ? Jakies propozycje ? Aha kola pod tarcze =)
dawid Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 ZTR jest dobrą opcją Crest ma dobrą wagę i nie jest jakiś specjalnie słaby, sporo wytrzyma, chyba ze boisz sie o wytrzymałość to ewentualnie coś mocniejszego ze stajni ZTR'a Składałem już koła na mackach + dlight + ZTR Crest i wagowo wyszło naprawdę nieźle, okolice 1400gram, a akurat trafiły mi się cięższe egzemplarze ZTR'a. Z CXray na pewno złożysz koła 29cali na których będzie się równie dobrze przyśpieszało co na 26cali
Waler Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Napisano 6 Sierpnia 2012 Czyli polecasz=) tylko gdzie dostac piasty macka ?
dawid Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Mam 2 komplety na stanie w kolorze czerwonym Mam Mack standard i Mack Superlight
Waler Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Napisano 6 Sierpnia 2012 Aa gdzie nabyles te piasty ? I jaka jest roznica miedzy superlightami a standardem ? domyslam sei ze waga oczywiscie Ale konkrety ! Aha dopiero zaczailem, ze do sprzedazy Jak cenowo i jak wgaowo to wyglada? Rower zamierzam skladac na zime, na razie wcale mi sie nie spieszy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.