Dworniok Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam! MAm dylemat chciałbym sobie kupić wyżej wymienione pedały, tylko nie ma żadnych używanych na sprzedaż. I mam do was pytanie, czy opłaca się kupić nowe pedały za 185zł cały komplet, bloki śruby podkładki. A wiem, że Crank'i są to dobre pedały i lekkie. Szybko mówiąc prawie niezniszczalne.
Piksel Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Szybko mówiąc prawie niezniszczalne. Mylisz się i to bardzo, prawie niezniszczalne to są shimano i time.Cb są łatwo zniszczalne, np. uszkodzenie klatki w wyniku uderzenia w coś na szlaku nie jest niczym szczególnym, że już nie wspominam o pękających sprężynach.
Dworniok Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 Mam znajomego, który na Crankach zrobił już ponad 2k km. I jeszcze nic mu się nie stało, i sobie je chwali. A jeździ w takim samym terenie jak ja.
Piksel Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Co to jest 2000km??Dla mnie to 1/5 1/6 sezonu, a po za tym skąd mam wiedzieć w jakim on terenie jeździ, jak jeździ po szutrach to każde pedały będą wieczne.
Dworniok Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 A to takie małe pytanie, które lepiej kupić Egg Beater 1 czy candy c
Sol Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Z tych dwóch lepiej kupić Time. Żeby nie było - mówię to jako były użytkownik Cranków i ich niegdysiejszy fan.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.