Skocz do zawartości

[do 1500zł] trekkingowy dla kobiety

Julcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z tego co widziałem nie ma chwilowo żadnej korzystnej promocji na Eurobike'i, a one w standardowych cenach sa albo za tanie (1200zl i slaby osprzet), albo za drogie (1800zł i osprzęt przyzwoity).

Możesz spojrzeć jeszcze na Romet Gazele (najlepiej taki z conajmniej 24 biegami):

77zł x20RAT rower GAZELE 1.0 romet PROMOCJA (2531917572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tu masz drugi fajniejszy kolor jak przewiniesz zdjęcia:

rower-romet-gazela-1-0-grafitowo-bordowy-2012.jpg

Jest jeszcze taki "pustynny":

SUPER LEKKI TREKKING ROMET GAZELA ALIVIO SUNTOUR ! (2523257397) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Są chyba 3 albo 4 różne kolory więc może ci którys podpasuje. Inna sprawa, że to nie jest dużo lepsze (a w niektorych miejscach nawet gorsze) od tego Lazaro. No ale cóż, Lazaro niestety w kwestiach stosunku ceny do jakości ma sporą przewagę. Gdyby jakiś mądry człowiek wypodukował go w gustownym kolorze to schodziłyby błyskawicznie :)

(Z tego co widzę ten pustynny ma trochę lepszy osprzęt od tego grafitowo-bordowego i do tego dynamo w piaście - no ale jeśli ci się nie spodoba to nic to nie da :>)

Jest jeszcze "smerfowy" na tak samo dobrym osprzętcie jak pustynny:

ROMET GAZELA 2.0 MIEJSKI CROSSOWY 20" - WAWA (2531125603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dla Twoich potrzeb smerfowy bądź pustynny (Gazela 2.0, a nie 1.0) będą jak najbardziej ok (do tego mają ewentualny potencjał do przyszłej rozbudowy). No i niby trochę droższe niż szukasz, ale za to najczęściej darmowa przesyłka.

Teraz widzę, że ta pierwsza akcja, którą podałem to jakaś lipa. Gazele 1.0 można dostać już za 1200, a nie 1500 jak tam! :D

Napisano

Czy ma ktoś za Ciebie zdecydować ??? Nie wiem czy ktoś podejmie się takiego wyzwania. Lepiej chyba wybrać się prze Syberię do Ameryki na samych rawkach (obręczach). :whistling:

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...