caliber1987 Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Czy w tym zestawianiu nie bedzie zadnych problemów z kompatybilnością? Zaznaczam iż slx to model z 2009r.
beskid Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Te manetki są jeśli chodzi o przednią przerzutkę kompatybilne z Shimano więc nie będzie problemów. Co innego tył bo mają system SRAMA 1:1 a nie jak konkurencja 2:1
caliber1987 Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 Spedziłem dziś 4 godziny przy regulacji...nie wiem czy to moja nieudolność ale kiedy wyjezdzam na przejazdzke kontrolna to zrzucajac z najwiekszego trybu korby na srednia co jakis czas lancuch strasznie sie mojta czego konsekwencja jest zablokowanie korby...łancuch również jest nowy....jeszcze jutro popróbuje i jesli mi sie nie uda to albo faktycznie jestem gamoń albo cos nie styka..... ;/ wolałbym to pierwsze
Fenthin Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Pierwsze regulacje przedniej przerzutki zwykle tak wyglądają. Na spokojnie przeczytaj, nawet wydrukuj i idź z tym do roweru, zobaczysz, że dasz radę: klik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.