marcinek1992 Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam Chciałbym sie was zapytać jak to jest z gwarancją w firmie Cube? Czy wy macie może jakieś doświadczenia? Jaki jest czas oczekiwania? Mi obręcz sie zepsuła w nim po 1200 km (nie wiem jak to było możliwe) I teraz aktualnie pozostaje bez roweru. Słyszałem od kolegi że on ma rower z krossa i level a7 z 2011 roku to też mu coś podobnego w kole się zrobiło dał na gwarancję zadzwonił do nich i spokojnie porozmawiał że potrzebuje roweru itp itd i w tydzień sie wyrobili.
marcinek1992 Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 Nikt nie miał do czynienia z gwarancją cube? Jutro będzie tydzień zadzwonie i spytam sie czy wysłali już. Będę was w tym temacie powiadamiał ale chciałbym też uzyskać informacje od innych użytkowników czy mieli przypadek oddania na gwarancję jakąś część z roweru?
beskid Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Wszystko zależy co to znaczy zepsuła. Niektórzy za takie stwierdzenie gotowi są uznać zaliczoną glebę albo dzwon co zakrawa na kpinę. Napisz co się konkretnie stało np. pękła na łączeniu, wykrzywiła, w jakim czasie zrobiłeś ten dystans, w terenie czy po szosie??
marcinek1992 Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Napisano 6 Sierpnia 2012 Wszystko zależy co to znaczy zepsuła. Niektórzy za takie stwierdzenie gotowi są uznać zaliczoną glebę albo dzwon co zakrawa na kpinę. Napisz co się konkretnie stało np. pękła na łączeniu, wykrzywiła, w jakim czasie zrobiłeś ten dystans, w terenie czy po szosie?? Otóż było tak że kupiłem rower w kwietniu 2012 roku od tego czasu zostało zrobione 1200-1300 km (nie mam licznika przy sobie) i właśnie nie wiem jak to nazwać bo obręcz nie pękła ale miała takie coś jak jest na obrazku: Nie wiem może to był wadliwy egzemplarz ale fakt jest że 4 takie sie zrobiły (nawet nie wiem kiedy). Ja jeżdżę głównie po szosie chociaż parę razy (ostatnio częściej) Jeździłem w Łatwym terenie. Dzisiaj sklep od godziny 10 jest czynny to sie spytam a nóż widelec może jest już zrobiony
michalj Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Mi rozleciał się suport, oddałem rower do ski teamu we wtorek to w niedziele był do odbioru. Według mnie bardzo sprawnie działają
uczaj25 Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Definitywnie pęknięta obręcz w grę wchodzi tylko wymiana obręczy na nową ,lub wymiana koła jak nie będzie im się chciało zaplatać na nowej obręczy.Widać że obręcz była za słaba albo używałeś jej w niedostosowanym terenie bo widzę że opona na szosę ,może jeździłeś gdzieś w terenie i konstrukcja nie wytrzymała.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.