peja Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Witam w dniu 4 sierpnia ok. godziny 5.00 chcę wyjechać z Żywca w kierunku Soliny ok.320 km. pojadę przez Suchą Beskidzką, Maków Podhalański, Nowy Sącz. Jeżeli ktoś będzie kręcił po tej trasie to proszę o kontakt, zawsze lepiej jechać w grupie. Pozdrawiam Paweł.
HUMENNE Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Jestem też ciekaw ... gdyby było dwa lub trzy dni byłbym zainteresowany .. asfalt.Przyjechałem pociągiem nocnym humenne-cadca i rowerem do zywiec..gdzieś tam i spać w nocy z tobą dalej ..Chcę zobaczyć coś nie tylko głową w dół i wyciągnij noclegi na dziko lub privat..pozdrawiam.
peja Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Napisano 1 Sierpnia 2012 Pojadę szosą na rowerze górskim, chciałbym utrzymać średnią ok. 27 km/h + przerwy na uzupełnienie płynów. Traktuję to gównie jako wyczyn bez żadnego zwiedzania. Ogólne jadę z rodziną samochodem z Legnicy w Bieszczady i w Żywcu wskakuję na siodełko.
marekw Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Będę jechał samochodem kawałek tej trasy. Jak Cię poznać, żeby ewentualnie humanitarnie obtrąbić ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.