Skocz do zawartości

[wycieczka - morze] Gdzie są ciekawe tereny do jazdy rowerem nad morzem

Duke44

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Niedługo wybieram się z rowerem nad morze, ale nie wiem gdzie są fajne tereny do jeżdzenia. Nie szukam dużego miasta takiego jak np. Sopot, ale bardziej podobnego Władysławowa i Chłapowa(byłem w zeszłym roku i oprócz tego z 6,7 razy, teraz szukam czegoś bardziej na zachód, może być aż do granicy z Niemcami). Mam rower do XC, jeździłem po górach, startowałęm w maratonach, ale szukam raczej przyjaznej okolicy do rekreacyjnej jazdy(morze być równie dobrze szosa, chodzi mi o miejsce gdzie na rowerze można przyjemnie spędzić czas i dużo zobaczyć --> turystyka), która będzie dodatkiem do wyjazdu.

Napisano

Chyba najciekawsze miejsce na rowerowanie to Międzyzdroje na Wyspie Wolin - teren mocno urozmaicony i jest gdzie pojeździć przez kilka dni. Drugie ciekawe miejsce to odwiedzone przez Ciebie okolice Władysławowa (tam też mam wizję wielu fajnych tras). Reszta wybrzeża jest raczej dosyć nudna i po 2-3 dniach masz wszystko objechane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...