tomiz1 Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Witajcie Mam Canyona yellowstone z 2006 roku. Jeżdżę na nim od roku (kupiłem używany), na Manitou Black Super, kołach Mavic Crossride, hamulcach Magura Juli i osprzęcie Deore z tylnim XT, a marzy mi się w końcu jakich full. Iii nasuwa się problem. Napęd jest na wyjechaniu, więc są dwie możliwości. 1. Wymiana całego napędu (1000zł), a później amortyzator na jakąś Rebę i w końcu rama (moze full może hardtail) 2. druga to sprzedanie tego za jakiś 1000zł z hakiem i kupienie fajnej używki, tylko jest problem. Wiecie jak to rodzice - "rower rok ma i już chcesz zmieniać" Co wybrać? ;p Pozdrawiam Tomek
Rocky Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Na Twoim miejscu, jeżeli nie zależy Ci na czasie, to bym rozbudowywał rowerek po części. Zaleta tego jest taka, że zrobisz rowerek pod siebie, a używany nie zawsze dobierzesz taki jak byś chciał... Pozdro
tomiz1 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Napisano 12 Lipca 2012 Czasu mam dość ;p 52 lata do emerytury Nawet składany taniej wyjdzie co nie? Tylko trzeba się postarać i szukać tanio.
Rocky Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Jeżeli będziesz szukał okazyjnych cen to na pewno złożysz taniej i solidniej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.