Wszech Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Witam, w rowerze mam korbę Sr Suntour Xcr Fx chciałem ściągnąć korbę i wszystko wyczyścić i nasmarować problem w tym że nie wiem jakiego ściągacza mam użyć, czy ktoś może napisać jakiego ściągacza mam użyć. Z góry dziękuję za pomoc.
pepelito Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Witam, w rowerze mam korbę Sr Suntour Xcr Fx chciałem ściągnąć korbę i wszystko wyczyścić i nasmarować problem w tym że nie wiem jakiego ściągacza mam użyć, czy ktoś może napisać jakiego ściągacza mam użyć. Z góry dziękuję za pomoc. Suntour nie jest chyba aż tak głupi i stosuje gwinty jak inni producenci Taki powinien dać radę: Ściągacz klucz do korb BIKE HAND ostre koło (2456923645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mod Team Puklus Napisano 12 Lipca 2012 Mod Team Napisano 12 Lipca 2012 Gwinty gwintami ale ta korba ma chyba zintegrowaną oś ...
Wszech Napisano 12 Lipca 2012 Autor Napisano 12 Lipca 2012 Mam taki ściągacz i nie mogę go wkręcić w ramię korby.
Airsofter Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Poszukaj na stronie SunTour`a coś o zdejmowaniu tej korby.
PoleK Napisano 13 Lipca 2012 Napisano 13 Lipca 2012 przecież tam jest patent jak w Sramach, wkrecasz imbusem 10mm taki kapselek w lewe ramie, a potem 8 odkręcasz śrubę, ramie schodzi samo... a prawa stronę wybijasz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.