Kasumi Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Ciekawi mnie fakt ilu użytkowników przyczepek dziecięcych bytuje na tym forum...Sprzęt powoli staje się coraz bardziej popularny w Polsce, jednak nie na tyle, aby z łatwością znaleźć kompanów do przyczpekowej wycieczki...Może uda nam się na tym forum stworzyć grupę "wsparcia i wspólnej przygody"? O sobie - wspólnie z żoną i 11 miesięcznym synem od 3 miesięcy użytkujemy Chariota Cougara i z każdą wycieczką jesteśmy nim coraz bardziej zachwyceni....trudno stwierdzić kto najbardziej:)
Kasumi Napisano 13 Lipca 2012 Autor Napisano 13 Lipca 2012 Ciekawi mnie fakt ilu użytkowników przyczepek dziecięcych bytuje na tym forum...Sprzęt powoli staje się coraz bardziej popularny w Polsce, jednak nie na tyle, aby z łatwością znaleźć kompanów do przyczpekowej wycieczki...Może uda nam się na tym forum stworzyć grupę "wsparcia i wspólnej przygody"? O sobie - wspólnie z żoną i 11 miesięcznym synem od 3 miesięcy użytkujemy Chariota Cougara i z każdą wycieczką jesteśmy nim coraz bardziej zachwyceni....trudno stwierdzić kto najbardziej:) Wygląda na to, że niewielu nas tu jest albo zaglada:(
soltys82 Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja właśnie zamówiłem zamówiłem przyczepkę. Raczej dolny przedział cenowy, za kilka dni będę mógł powiedzieć coś więcej.
KrisK Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja też od pewnego czasu posiadam takie cudo też z tych tanich bo to przejściowe dopóki córka nie zacznie sama kręcić i fajna sprawa... Choć pierwsza jazda przy ponad 30st. była wyzwaniem po 16 km czułem się jak bym przejechał ponad 30 Było nie było razem z dzieckiem pod 30kg się ciągnie
Kasumi Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Napisano 7 Sierpnia 2012 Wreszcie ktoś się znalazł KrisK - możesz polecić jakieś fajen trasy na Jurze - ale czysto asfaltowe z małym nasileniem ruchu?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.