Biafra Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Witam! Posiadam Krossa A6 z rocznika 2010. Suport jest do wymiany. Czy ktoś orientuje się jakie parametry ma ten montowany w tym rowerze? Poszukałem w internecie ale wyskakuje mi jedynie informacja: Suport- Truvativ. Jeśli ktoś się w temacie orientuje to może zechciałby mi polecić jakiś kompatybilny z moim rowerem ,który jest godny uwagi. Dzieki z góry i pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 10 Lipca 2012 Mod Team Napisano 10 Lipca 2012 No parametry jakie ci moge podac to 68mm BSA reszte zmierz ze starego i o takich samych wymiarach kup następny.
M333 Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Jaki typ: kwadrat, wielowpust czy zintegrowna oś? Wydaje mi się, że fabrycznie montowano tam korbę firex. Pasować będzie do niej truvativ gxp czy np. zamiennik accenta (bb-ex2). Przed wymianą na nowy suport sugeruje rozebranie starego oraz przyjrzenie się łożyskom. Może czyszczenie i ponowne smarowanie rozwiążą problem.
Biafra Napisano 10 Lipca 2012 Autor Napisano 10 Lipca 2012 Tym na Kwadrat:) Ok, dzięki za pierwsze odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.