PaleNisko Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 SHIMANO DEORE LX CS-HG61-9 + CN-HG73 OKAZJA (2457498115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 1. Moglby mi ktos obeznany powiedziec czy mogę tę kasetę i ten łańcuch łączyć? Łańcuch SHIMANO CN-HG73 LX 9-rzędowy 114 ogniw Internetowy sklep rowerowy ROWEREK.PL Podejrzewam, że tak, ale jestemw tym temacie w 100% zielony! Więc wolę zapytać speców;p 2. Łańcuchy superwąskie są rzeczywiście lepsze? 3. I jaka jest różnica między tymi dwiema kasetami jeśli są w tej samej cenie i różnią się tylko tym 11-34 lub 11-32... Dobrze zrobiłem kupując 11-32 do tego łańcucha?(Wszystko w rowerze mam Deore LX sprzed kilku lat) Internetowy sklep rowerowy ROWEREK.PL Internetowy sklep rowerowy ROWEREK.PL Dzięki!
Fenthin Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 1. Tak. 2. Nie rozumiem pytania. Chodzi Ci o to, że Shimano oznacza swoje 9-rzędowe łańcuchy "Supernarrow"? Nazwa i tyle. 3. Różnica to tylko i wyłącznie stopniowanie. 11-32... to dobiera się do własnych preferencji, nie łańcucha.
pepelito Napisano 6 Lipca 2012 Napisano 6 Lipca 2012 1. Tak. 2. Nie rozumiem pytania. Chodzi Ci o to, że Shimano oznacza swoje 9-rzędowe łańcuchy "Supernarrow"? Nazwa i tyle. 3. Różnica to tylko i wyłącznie stopniowanie. 11-32... to dobiera się do własnych preferencji, nie łańcucha. Jeżeli w swoim rowerze masz napęd 9rz, to nie będzie żadnych problemów. Założysz odmierzysz odpowiednią długość łańcucha i jazda
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.