tomecz9 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Nie wiem czy to odpowiedni dział na moje pytanie. Czy wiecie na którym kanale w TV może Tvp Sport? Można obejrzeć kolarstwo górskie? W jakie dni i o której godzinie czy to transmisje regularne?
maclaska Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Transmisje z Pucharu Świata UCI (XC i DH) oglądam na http://www.pinkbike.com. A jeśli nie tam, to często tam znajduję link do odpowiedniej strony (Red Bull albo coś takiego). O mniejszej randze nie wiem, ale raczej nie w TVP;-) Mimo wszystko to sport bardziej niszowy niż F1, chociaż zdecydowanie więcej ludzi czynnie go uprawia niż F1;-)
TrzecieKolo Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 redbull.tv Zawsze na żywo dają - zawody xc i dh, często też inne eventy typu dirt itp. Można też tam zawsze obejrzeć już po transmisji na żywo, na takiej samej zasadzie jak Youtube czy Vimeo. Wszystko za free.
JeruTheDamaja Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Na TVP Sport oglądałem relację z pucharu Świata i nagrałem sobie na HD w dekoderze. Polecam program BIKE SHOW TV. Jest na N-ce (862 kanał)
tomecz9 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Napisano 7 Lipca 2012 Tak bikeshow mam ten kanała. Denerwuje mnie w nim niska jakość i to w jakim języku mówią ale nadają 24h na dobe. Niewiecie czy w TVP Sport będzie można oglądać wystepy naszych polaków na igrzyskach olimpijskich w Londynie oczywiście chodzi mi o kolarstwo górskie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.