iQuL Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Witam W końcu nadszedł ten czas, że wypadałoby się pozbyć starego złoma kupionego w markecie i zasiąść na czymś lepszym. Mam 170 cm wzrostu, ważę 80 kg. Głównie jazda po asfalcie oraz trochę po leśnych ścieżkach. W tygodniu dystanse 20-40 km, w weekendy 60 i więcej. Proszę forumowiczów o pomoc, bo ja kompletnie zielony.
crx Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Kumpel ma Krossa Evado 4.0, z tego co z nim rozmawiałem nie żałuje zakupu.
iQuL Napisano 3 Lipca 2012 Autor Napisano 3 Lipca 2012 Przyglądam się ramie tego Evado i najmniejszy rozmiar (M) to wychodzi że to 19", więc przy moim wzroście to za duża. Jajka bym sobie obijał.
adrian1017 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Możesz pomyśleć o zakupie używanego roweru w dobrym stanie , w tym przedziale pieniężnym możesz kupić naprawde dobry rower który spełni twoje oczekiwania . Popytaj , może w twojej okolicy znajduje sie ktoś kto sie zajmuje skupem i sprzedażą rowerów ... Ja tak zrobiłem i za niecałe 5k kupiłem rower moich snów . Wiec warto popytac ;P Pozdrawiam .
iQuL Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Nie znam nikogo kto by sprzedawał używane rowery, więc ta opcja raczej odpada.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.