Under69 Napisano 10 Lipca 2012 Autor Napisano 10 Lipca 2012 Teraz się tak przyjżałem i kaseta jest bardzo blisko szprych:P czy to normalne? Czyli sprzedawca odpier***** fuszerkę, pisze na aukcji ze wstepnie wyregulowane wiec wg mnie powinno przynajmniej na poczatku byc dobrze... Czy takie skrzywienie przerzutki będzie miało wpływ na późniejsze jej działanie? (po wyprostowaniu)
Piotrek383 Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Raczej nie będzie miało wpływu jak dobrze wyprostujesz. PS Ja też jestem Piotrek i też z Kielc
qwaq Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Wrzuć zdjęci przerzutki, bo tak to ciężko stwierdzić, co do kasety, to zawsze jest blisko szprych, ale czasem jest między nimi osłonka
Under69 Napisano 10 Lipca 2012 Autor Napisano 10 Lipca 2012 powiedz mi czy takie coś nadaje się do reklamacji? bo wg mnie to od tego jest serwis i gwarancja żeby wszystko było dobrze wyregulowane i działało sprawnie...
qwaq Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Skontaktuj się ze sprzedawcą i się spytaj, nie mam pojęcia czy się nadaje, ale spróbować warto
Under69 Napisano 10 Lipca 2012 Autor Napisano 10 Lipca 2012 Zadzwoniłem do sprzedawcy, kazał zrobic zdjęcia przerzutki i jeśli faktycznie jest uszkodzona to wyśle mi nową. Zastanawiam się czy nie zrobic zdjęcia uszkodzonego łańcucha (to jedno ogniwko) może wtedy też wyśle mi nowy łańcuch
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.