Skocz do zawartości

[1100 - 1300] Evado vs Kands vs Orkan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam do Was pytanie, rozważam kupno roweru, stawiam na crossa.Wydaje mi się że najlepiej pasuje do moich potrzeb. Rozważam kilka modeli:

- Kands Maestro

Oczywiście, jeśli znajdą się podobne lub lepsze modele w tej cenie, napiszcie

:)

Pozdrawiam i dzięki za pomoc.

Napisano

pytanie na czym Ci bardziej zalezy:

a. lepszy osprzet

b. ewentualny serwis w pobliskim sklepie stacjonarnym

Jezeli wybrales odp "a" to wybierz Kands, jezeli "b" to Evado.

Ja sam wybralem miesiac temu "a" i poki co nie zaluje

Napisano

Możesz mi powiedzieć, jeżdżąc na Kandsie musisz przyjąć bardziej pochyloną sylwetkę, czy też wyprostowaną?

Napisano

hmm, ciezko mi odniesc sie do innych rowerow, ale mysle, ze pol na pol. Nie jest to na pewno wyprostowane jak w rowerze miejskim, ale tez nie ma takiego nachylenia, jak w przypadku szosowek.

Napisano

hmm, ciezko mi odniesc sie do innych rowerow, ale mysle, ze pol na pol. Nie jest to na pewno wyprostowane jak w rowerze miejskim, ale tez nie ma takiego nachylenia, jak w przypadku szosowek.

Właśnie na czymś takim mi zależy. Nie lubię wyprostowanej sylwetki podczas jazdy.

Tak więc najprawdopodobniej wybór padnie na Kandsa, cenowo też jest atrakcyjny ;)

Dzięki za pomoc!

Napisano

Czyli będę kupował Kandsa maestro, dzięki :)

Mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć, gdzie mógłbym dostać ten rower w wersji męskiej?

Jest jeden na allegro, ale sprzedawca chce za niego... 1400zł http://allegro.pl/ro...2456490999.html

Niestety, te modele dostępne będą dopiero w przyszłym sezonie...

Moglibyście mi pomóc w wyborze odpowiedniej alternatywy dla Kandsa?

Pozdrawiam.

Napisano

Panowie, bo widzę, że toczy się dyskusja o Kands - orientujecie się może czy idzie dostać gdzieś te rowery poza Allegro? Kurcze, uważam, że na rowerze trzeba wcześniej usiąść, przymierzyć. Mi nic geometria ramy nic nie mówi (która nawet w przypadku rowerów Kands i tak nie jest dostępna!). Rozmiar? Też wolałbym przymierzyć, a nie brać w ciemno...

Napisano

W ciągu 10 dni możesz go oddać.

Co prawda stracisz na przesyłkach nieco grosiwa ale co to jest w porównaniu zaoszczędzenia 400zł gdyby rowerek spasował :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...