criginold Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Witam, Przyszło do mnie wczoraj siodełko Accent Derry. Niestety wyglądem minimalnie różni się od tego na zdjęciach dodatkowo jakośc wykonania jest mizerna, dlatego naszły mnie pewne wątpliwości co do oryginalności tego siodła. Dlatego mam prośbę do tych co mieli styczność z tym siodełkiem o ocenę. Po pierwsze: Siodło jest inne kolorystycznie oraz nie widać tych srebrnych akcentów, które między innymi miały oddzielać kolory od siebie Po drugie: Kolorowy motyw nie jest do końca symetryczny Po trzecie jakość wykonania: Może przesadzam, ale przed rozpakowaniem i założeniem wolałbym mieć pewność, że zakładam oryginalny produkt, który generalnie był bardzo chwalony i polecany na tym i innych forach jako jedno z najlepszych siodełek na tym poziomie cenowym
rzezniol Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Hmm ... Generalnie kiedys widziałem Derry`ego w tej szacie graficznej ... Wydaje mi się że jest to wersja sprzed kilku lat . Moje Derry ma rok wyglada dokładnei tak jak na fotce u dystrybutora. Pozdrawiam
criginold Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Napisano 30 Czerwca 2012 ja to zawsze muszę mieć pecha. Jakiś staroć mi wcisnęli, a specjalnie kupiłem w sklepie, który sprzedaje normalnie w punkcie jak i przez internet więc sądziłem, że majom przemiał i nawet do głowy mi nie przyszło, że jakiś stary model mogę dostać;/ Twoja wersja może być prawdziwa bo z tyłu mam naklejkę z takim numerem: 610-08-09_ACC, nie wiem co oznacza, 610, ale 08 może być miesiącem, a 09 rokiem. Także 3 letnie siodełko chyba kupiłem;/
kris2011 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 610-08-09_ACC to kod tego siodełka nadawany przez dystrybutora. Wiem, bo kupowąłem kiedys okulary Accent'a i tez miały podobna sekwencje liczb. Pozdrawiam
polak322 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 610-08-09_ACC to kod tego siodełka nadawany przez dystrybutora. Wiem, bo kupowąłem kiedys okulary Accent'a i tez miały podobna sekwencje liczb. Pozdrawiam Dzisiaj do mnie przyszło identyczne siodełko jak do Ciebie. Na szczęście było to kurierem, więc od razu odmówiłem przyjęcia towaru. Czy udało Ci się zakupić to siodło w takiej kolorystyce, jaka jest obecna na zdjęciach na stronie producenta oraz na allegro? Co Ci powiedział sprzedawca, u którego kupiłeś to siodło ? pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.