reviker Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Witam, na początku od razu powiem że jestem nowy i troche zielony w tym wszystkim. Rame mam Leader Fox Cocaine 16", zabieram się za złożenie napędu i chciałbym kupić jakiś dobry suport oczywiście w przystępnej cenie. Chce na tym suporcie troche poskakać, w pewnym sensie zacząć zabawe w tym kierunku.Tu pytanie jaki wybrać? Cena to tak do 250, ew. 300 zł. Jak byście coś z korbą polecili to w ogóle dziękuje . Z góry dzięki
Mod Team Puklus Napisano 29 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 29 Czerwca 2012 Taki aby pasował do korby a korbę masz ... ?
reviker Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Napisano 30 Czerwca 2012 Nie mam korby, dlatego piszę żeby nie kupić byle gówna tylko żebyście mi coś doradzili sprawdzonego ..
Mod Team Puklus Napisano 30 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 30 Czerwca 2012 Jak nie masz korby to nie masz sie czy martwic jak kupisz korbę zacznij myśleć o suporcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.