Skocz do zawartości

[1700 zł]Magnum Czy Unbike

Pabian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Byłem Dzisiaj W Tomaszowie Mazowieckim w Hurtownii Po Rower i Mam Do Wydania 1700zl zainteresowaly mnie 2 modele rowerów

1.Magnum Evo X Kosztuje 1600zl Jest w Promocji z 2000zl

2UnBike Fusion 1500zl

Nie wiem który bedzie lepszy do jazdy lesniej jak i ulicznej.Potrzebuje Szybkiej Odpowiedzi Bo Jutro Jade znowu po jakis z tych rowerkow.

Napisano

Osprzet chyba przemawia bardziej za Magnumem z tego co patrze, ale osobiscie firmy nie znam.. no ale nie jestem znawca:> Zastanawiales sie nad innymi czy te dwa wchodza tylko w gre? Bo chyba chodzi Tobie o kupno roweru na miejscu w tej hurtowni, tak?

Napisano

Ten Magnum dosyć długo musi już stać w hurtowni, produkcją zajmował się Trade-Stomil ale chyba już się z rowerów wycofali.

Sam rower nieźle wyposażony jak na 1600 zł więc jeśli nie patrzeć na wiek zakup opłacalny.

Osobiście zdecydował bym się na Magnuma.

Napisano

dzieki jade chyba po tego magnuma mysle ze stary ale jary:D:D

A jaki rower byś mi doradził do 1700zl bo zbierałem na niego ponad rok czasu i ani ja ani rodzice nie mamy zielonego pojęcia o rowerach, a z kasa sie nie przelewa , a na droższy mnie nie stać ! :thumbsup: Bo mamy zamiar jechac po tego magnuma ale cos czytam o zebatkach ze sa wadliwe.Radził by Pan go brać czy cos innego zaproponujesz?Jeszcze raz dziękuje za pomoc :thanks: Chyba raczej nie kupie lepszego roweru do tej z sumy z takim wyposażeniem

Napisano

Rulez a Rower Scott Aspect 40 2012 MTB ? XL jest dobry bo kolega chce sobie akurat go kupić bo on ma wiecej do wydania:dd a mowiłem ze ty sie dobrze znasz to mowie ze sie zapytam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...