Skocz do zawartości

[Manetka lewa] przerzutka przód

najtro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam prostej, dobrej manetki do przedniej przerzutki. Mam hamulec który montowany jest osobno, a wcześniej miałem manetkę hamulec + przerzutka. Możecie doradzić coś co nie rozleci się po roku, a nie kosztuje kroci ?

Napisano

Bo ja wiem 100 zł ? Nie chcę dokładać do tego roweru planując na następny rok poskładać nowy, ale jednocześnie chcę żeby ten w miarę się sprawował. Manetka najlepiej RapidFire tylko teraz jakiś schludnyu model tak żeby nie było problemu z zamontowaniem (między ramą kierownicy, a zbiodniczkiem oleju hamulca jest +/- 2 cm luzu)

Napisano

Za 100zł możesz mieć Deore SL-M590. Ale pewnie Twój rower to jakiś niski model? Jeśli tak, pomyśl o Alivio lub nawet Acera/Altus. Pewnie wystarczy, a będzie taniej.

Napisano

sklepowy za 1400 zł. ta manetka wystarczy. jeszcze jeden kłeszczyn - czy każdy rodzaj linki podejdzie do tej manetki czy trzeba kupić z linkami ?

Napisano

Linka ci podejdzie tego jest dużo właśnie czy acer czy coś droższego jak deore. rozumiem że masz 3 przełożenia ? jak tak to będzie pasować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...