Marcin8532 Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 witam wszystkich znalazłem kilka ciekawych ofert używanych MTB i tak się zastanawiam nad jakimś z nich może ktoś coś bliżej podpowie: 1) Allegro 2) Allegro 3) Allegro 4) Allegro a może ma ktoś coś bardziej ciekawszego to może podać to się zastanowie. Dodam że rower potrzebny mi tylko na weekendy bo cały tydzień spędzam w pracy i nie mam kiedy go użytkować planuje czasami jakiś wyjazd do lasu i jakieś boczne drogi asfaltowe teoretycznie rower bedę użytkował tylko rekreacyjnie. pzdr i czekam na opinie i podowiedz czy warto?
Mod Team Puklus Napisano 25 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 25 Czerwca 2012 Ja wybierająr rower kierowałbym sie widelcem jaki ma, zwłaszcza w używanych. Z tego też powodu brał bym bullsa. Posiada dobry osprzet na LX, dodatkowo manitou black był bardzo dobrym amorem ... tylko nie wiem co to czarne krażki robią na goleniach i wypadało by wypytać sprzedającego. Ewentualnie ten na RS Judy 2. Tez posiada bardzo przyzwoity osprzet.
Marcin8532 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Napisano 25 Czerwca 2012 za tego (3) z RS Judy 2 trzeba dać 2tyś
k2cl Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 @ up ...dlatego, że właściciel sobie tyle życzy? Jeśli tak, po prostu nie sprzeda tego roweru. @ autor Odnośnie Bullsa - sprawdź, jaki to rozmiar. W opisie stoi niby 19 cali, ale rama wygląda na większą.
beckhvard Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Podlacze sie pod temat cos o tym rowerku http://tablica.pl/oferta/giant-xtc-se-rock-shox-deore-wtb-ID1eQI1.html#2c2f4f05;r:;s: ?? Jaki to moze byc rocznik, solidny srzet ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.