thabo83 Napisano 22 Czerwca 2012 Napisano 22 Czerwca 2012 Dziś jak zwykle jechałem jedną z często odwiewdzanych przeze mnie tras. Padała mrzawka, na budziku miałem ok 40km/h, lekka górka. Chciałem ominać kałużę i zaczałem skręcać w prawo, zażuciło tylnym kołem. Już czułem że lecę. Wykręciłem niezły drift na moim boku. Rower poleciał w drugą stronę. Bilans: zdarta prawa łydka, kolano i łokieć, porysowany prawy spd. Już tak szybko nie wyjadę na tych oponach na deszcz. Pozdro
ElDiablo Napisano 22 Czerwca 2012 Napisano 22 Czerwca 2012 Kolego do tego typu wpisów jest założony temat - http://www.forumrowerowe.org/topic/14-wypadki-wasze-gleby/page__fromsearch__1
thabo83 Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Napisano 22 Czerwca 2012 Kolego do tego typu wpisów jest założony temat - [wypadki] Wasze gleby - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Następnym razem będę wiedział, dzięki za uwagę. Jeśli to możliwe to proszę moderację o przeniesienie tematu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.