Skocz do zawartości

[ Tatry ] - Zakopane - Zakopane

grochuu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trasa na pewno będzie wymagająca, ze względu na ilość przewyższeń :) Jakie macie doświadczenie? jak się przygotowujęcie do takiej podróży? Podróż z sakwami? :)

Napisano

Hej, no tak zapomniałem napisać o najważniejszej kwestii :), czyli czasie. Chcemy, to zrobić w 1 tydzień, podróżując z sakwami. Przygotowania? Hmmm... jeździmy na rowerze każdy dzień. Wcześniej - jadąc do Tatralandi, też pojechaliśmy bez przygotowania. Nocowaliśmy w namiocie, na dziko. :)

"pętlą Tatrzańską"?, czyli nie będzie łatwo... musimy, to przemyśleć.

p, grochu

Napisano

"pętlą Tatrzańską"?, czyli nie będzie łatwo... musimy, to przemyśleć.

No nie załamuj mnie :whistling: !!! Wyżej wymieniona pętla ma trochą ponad 200 km. Podziel to na 7 dni to wyjdzie niecałe 30 km na dzień albo jak kto woli z okładem 2 godz jazdy. Toż chyba bez przygotowania kondycyjnego, wstając z biurka da się to zrobić. :woot:

Domyślam się, że będziecie w okolicach Telgartu więc koniecznie trzeba zaliczyć (o ile będziecie dysponować odpowiednim sprzętem) rowerowy "dach Słowacji" http://www.rowertour...e=artykul&id=88

Napisano

No nie załamuj mnie :whistling: !!! Wyżej wymieniona pętla ma trochą ponad 200 km. Podziel to na 7 dni to wyjdzie niecałe 30 km na dzień albo jak kto woli z okładem 2 godz jazdy. Toż chyba bez przygotowania kondycyjnego, wstając z biurka da się to zrobić. :woot:

Domyślam się, że będziecie w okolicach Telgartu więc koniecznie trzeba zaliczyć (o ile będziecie dysponować odpowiednim sprzętem) rowerowy "dach Słowacji" http://www.rowertour...e=artykul&id=88

Spokojnie, jestem tylko amatorem... :) Podróż traktuje mocno rekreacyjnie, dlatego też pytam o trudność tras. Wypad ma trwać 7 dni, ale niekoniecznie chcemy go spędzić w podróży. Myślę, że 80 - 100 km jesteśmy w stanie zrobić w jeden dzień.... Tak czy inaczej, dzięki za podpowiedź, a "Dach Słowacji" wydaje się fajnym pomysłem.... ;)

Pozdrawiam,

grochu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...