bloom Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Czy ktoś może z Nowej Soli na forum i jakieś informacje co do trasy jutrzejszego maratonu? Przy okazji proponuje zmienić temat na ogólny o zawodach ''Kaczmarka'' 2012 (choć w sumie i tak już dobiega końca). Po co zakładać osobne wątki co chwilę? Trasa ma byc podobno bardzo ciekawa. Z profilu pętli na stronie kaczmarka widac niezły interwał.
CodyX Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Ma być podjazd po jakiś tor saneczkowy, ale nie znalazłem nigdzie nic o tym torze.
stigzak Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Przeryje się go jutro Trasa faktycznie, wygląda na interesującą i mam nadzieję, że taka będzie.
stigzak Napisano 26 Sierpnia 2012 Napisano 26 Sierpnia 2012 Świetna trasa, taką lubię, interwałową. Dała popalić. Pod koniec trochę oznaczenie szwankowało, inni słyszałem też błądzili. W drodze powrotnej na ok. 1km odcinku asfaltowym kraksa przy 40km/h, 2-3 osoby zaliczył niezły szlif.... Po drodze też pełno wywrotek. Jestem zadowolony choć miałem w planach Mega, jednak z uwagi na trudność trasy czas leciał a km nie ubywały
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 26 Sierpnia 2012 A ja już myślałem że zrobili wyścig dla e-bike'ow
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.