Skocz do zawartości

[do 1800-1900zł] coś dla początkującego fr/dh

Trolle

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Może od razu przejdę do sedna. Mam 16 lat, mierze 182cm i ważę 84kg. Poszukuję roweru, z którym mogę zacząć moja przygodę z fr/dh. Myślałem nad Kross Sign Ds, ale ja się na tym nie znam wiec proszę o pomoc :).

Napisano

W tej kwocie to może dostaniesz amortyzator a gdzie rama, koła, itd. Rower do xc średniej klasy kosztuje w granicach 3-4 tysięcy a do DH i FR już nawet nie pisze.

Napisano

W sumie przyzwoity, ale to licytacja więc pytanie czy sprzeda za taką kwotę bo na dole napisał że jak cena mu nie będzie odpowiadać to nie sprzeda :/

Napisano

W sumie przyzwoity, ale to licytacja więc pytanie czy sprzeda za taką kwotę bo na dole napisał że jak cena mu nie będzie odpowiadać to nie sprzeda :/

Trzeba trochę posiedzieć, przeszukiwać Alledrogo, czasem można wyrwać coś w dobrej cenie - w tym przedziale to tylko używki :thumbsup:

PS: Można skontaktować się ze sprzedawcą i coś wynegocjować ;)

Napisano

Ale tak naprawde nie może tego zrobić. Musi sprzedać jeśli wystawił i nie zabezpieczył się ceną minimalną ^^. To tak jak było że stary merc poszedł za 100 czy inne wpadki sprzedajacych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...