nocturne Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Witam. Przeczytałem już masę tematów i nadal nie mogę się zdecydować Moje typy to : 1. Cube Analog Disc 2. Unibike Flite 3. Kross A5 ew. coś "lepszego" w tej cenie ( zakres +/- 200 zł ) Wizualnie najbardziej podoba mi się Cube Wiek : 27 lat Wzrost : 181 cm Waga : 86 kg Od roweru oczekuję, że będzie wytrzymały i mało awaryjny. pozdrawiam
dominv8 Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Unibike flite bedzie najlepszym wyborem, jest osprzętowo dużo lepszy niż cube, cube jest tylko ładny, a unibike na zywo wygląda lepiej niż na zdjęciach producenta.
Obes Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Przymierzałeś się do tych rowerów ? otóż oprócz porównywania osprzętu ważny jest dobór roweru, prawidłowy dobór jest ważniejszy niż różnice w osprzęcie. Te rowery są zupełnie inne , na każdym będziesz siedział i czuł się inaczej, więc radzę najpierw sie przymierzyć ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.