Jogurcik Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 Cześć wszystkim, mam pytanko. Planuję do mojego roweru zakupić kierownicę Ritchey z serii Classic, ponieważ zawsze marzyłem o chromowanej kierownicy ale niestety, nie mam możliwości obejrzeć jej przed zakupem, a na zdjęciach wyszukanych w google komponenty Ryśka wyglądają raz na srebrne, raz na chromowane, a srebrnej na pewno nie chcę. Miał ktoś do czynienia na żywo z jakąś częścią z tej serii, a najlepiej z taką kierownicą : http://xtrabike.pl/63/Ritchey-Kierownica-prosta-CLASSIC-MTB,0,,,,,,,,,,,,,,,,,id,1.html ? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrower.
Schwefel Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 Do chromu to temu jednak brakuje. Ja bym powiedział, że wygląda jak marnie wypolerowane aluminium. Srebrna farba to to na pewno nie jest.
Mod Team Pixon Napisano 9 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 9 Czerwca 2012 srebrne to to samo co chromowane. Chyba ze masz na myśli połyskujace i matowe.
Jogurcik Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Napisano 9 Czerwca 2012 - tutaj wygląda nawet nieźle, chyba się skuszę, najwyżej jak będzie tragedia to oddam, albo pobawię się z pastą polerską sam. Dzięki za odpowiedzi
nieborak Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Alu się raczej nie chromuje. Polerowane alu + anoda.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.