jabol Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Witam, szukam taniego pulsometru do biegania i jazdy na rowerze. Myślałem nad najtańszym decathlonowskim albo czymś z allegro: Decathlon - elektronika osobiste urządzenia pomiarowe pulsometr KALENJI - Kardio CW Kalenji 100 KALENJI - dla osób rekreacyjnie uprawiających sport, chcących kontrolować swój puls i intensywność wysiłku. Allegro Czy powyższe są godne polecenia? Który z nich wybrać? Może są jeszcze jakieś inne ciekawe propozycje? W czym są lepsze sigmy, takie jak ta? Warto dopłacać? Allegro Dostałem też ofertę kupna prawie nowej Sigmy PC-9 za ~100 zł - czy warto ją kupić? Czytałem sporo negatywnych opinii o sigmach. Z góry dziękuję za pomoc.
mklos1 Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Ostatnio kupiłem Sigmę PC 15.11. Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń.
PoleK Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 jeśli nie masz bezprzewodowego licznika bez kodowania sygnalu, to polecic Ci mogę MD15151 - na allegro koło 40zl nówka, niedawno kupiłem ,ale opinie o nim są dobre, a i ja nie narzekam, sprawuje się ok:)
Avek92 Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Te pulsometry Kalenji sa całkiem niezłe. Osobiście używam CW 300 (ok 120zł dałem) ale wersja 100 nie powinna jakoś szczególnie odbiegać wykonaniem.
PabloSki Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Pulsometr dobra rzecz. Do tej pory korzystałem z produktu firmy sigma z 2005 roku. Potem kolega pokazał mi wykresy zrobione za pomocą opaski firmy polar połaczonej z telefonem i oprogramowanie sports tracker i się zakochałem w tym urządzeniu. Przebolałem jakoś wydane 270 zł na opaskę ale nie żałuję.
brt0555 Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 http://allegro.pl/bezprzewodowy-pulsometr-cranesport-wyprzedaz-i2401749075.html Co o tym sadzicie? Rowniez nie chce wydac za duzo na pulsometr, potrzebuje takiego najprostszego do biegania zebym widzial swoje "tempo".
jabol Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Napisano 7 Czerwca 2012 o tym pisałem powyżej, ja polecam A jak oceniacie przydatność monitora prace serca podczas jazdy rowerem i biegania? Zależy mi na spaleniu niepotrzebnego tłuszczu.
PoleK Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 ja widzę sporą poprawę, jak zakładam że będę jechał na maksa, to jadę patrząc na tętno i wyniki się poprawiły:) a spalanie tłuszczu... moim zdaniem katowanie daje bdb rezultaty, a nie jakaś jazda na tętnie 60% :|
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.