blnd Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Film z krótkiego pobytu w Chamonix. http://vimeo.com/42604715
rauf Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Fajnie, że bez dziewczyn W warstwie przygodowej, super sprawa, widać, że mieliście dobrą zabawę. Technicznie, trochę do poprawienia jest, od pracy kamery (micro 3/4?) do edycji (wszystko lekko przepalone pewnie jeszcze z body, można było poprawić). 5:00 ten Lapiere nie za mały na kolegę?
ukaniex Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Aj. Chamonix. Mekka para-/lotniarzy, rowerzystów. Świetne miejsce i widoki. 3 minuta ukazuje zadecydowanie za mocne wino, i kręcić coś się nie chce...
Olgierd Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Pozazdrościć :-) W studenckich czasach spędziłem tam -- nie na rowerze -- kilka wakacji (pod rząd ;-)więc do Ch-x mam olbrzymi sentyment. A rowerkiem by się chyba fajnie pojeździło po niższych partiach Aiguilles du Rouges.
blnd Napisano 30 Maja 2012 Autor Napisano 30 Maja 2012 Fajnie, że bez dziewczyn W warstwie przygodowej, super sprawa, widać, że mieliście dobrą zabawę. Technicznie, trochę do poprawienia jest, od pracy kamery (micro 3/4?) do edycji (wszystko lekko przepalone pewnie jeszcze z body, można było poprawić). 5:00 ten Lapiere nie za mały na kolegę? Zgadza się bardzo udany pobyt choć krótki. Technicznie to nie wiedzieliśmy, że wogóle będziemy coś filmować/montować, tak więc z tych materiałów co mamy wyszło całkiem interesująco :] Lapierre w sam raz. Choć nadchodzi czas na zmianę... Aj. Chamonix. Mekka para-/lotniarzy, rowerzystów. Świetne miejsce i widoki. 3 minuta ukazuje zadecydowanie za mocne wino, i kręcić coś się nie chce... Wino, jak ogólnie wiadomo, we Francji jest bardzo niedobre i drogie hehehe Pozazdrościć :-) W studenckich czasach spędziłem tam -- nie na rowerze -- kilka wakacji (pod rząd ;-)więc do Ch-x mam olbrzymi sentyment. A rowerkiem by się chyba fajnie pojeździło po niższych partiach Aiguilles du Rouges. Miejsce pierwsza klasa. Niestety wyższe partie gór jeszcze zaśnieżone i jeździć się nie dało.
ukaniex Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Tydzień temu wyciągnąłem bordeaux z szafki zakupione na nowy rok 2010. No cóż... przeterminowane było.
SevenStunter Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 · Ukryte przez safian, 23 Lipca 2012 - Spam, żeby dostać się na giełdę... Ukryte przez safian, 23 Lipca 2012 - Spam, żeby dostać się na giełdę... Ale Widoki ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.