kamasiema1 Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Witam mam mały problem ponieważ mam starą manetkę sram x5 8 rzędową . Chciałbym do niej kupić nową przerzutkę . Nie chciał bym Przerzutki sram x5 ponieważ już 2 mi się rozwaliły ;/ . Mam kasetę Sram pg 850 i łańcuch Sram pc 870 . Wiem że wchodzą tylko w grę przerzutki Srama i nie chciałbym shimano . Może Sram x 7 lub x4 . Fajnie by było aby miał średni wózek . Wielkie thx za odp
tobo Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Każda przerzutka przystosowana do 9biegów będzie ok (w systemie sram oczywiście). Zasada taka że im niższy model tym bardziej kulawe wykonanie i materiały, jeśli skasowałeś x5 to x4 też nie będzie miała większych szans. W ktorym miejscu uszkodziłeś przerzutkę?
kamasiema1 Napisano 28 Maja 2012 Autor Napisano 28 Maja 2012 Kilka razy urwałem zawias ale ostatecznie wkręciła mi się w szprychy , a w 2 to dolne kołeczko się rozsypało ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.