Artur6810 Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Witam serdecznie.Mam dylemat ktory wybrac.Swoj wybor zawezilem do czterech rowerow crossowych. Unibike Zethos GTS 2012 Giant Roam 1 Disc 2012 Kross Evado 5.0 2012 Cube Curve Pro 2012 dodam jeszcze ze mam 1.80 wzrostu,waga 88 kg.Bardzo prosze o pomoc w wyborze.Pozdrawiam
MichaelD Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 przy tym budrzecie Najlepszy osprzęt co do ceny oferuje obecnie MBIKE CROSSER DSC, choć możesz także pomyśleć o Cube Nature Pro..czytałem parę opinii że można dość łatwo zdobyć 10% rabat.
Kluska Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 przy tym budrzecie Najlepszy osprzęt co do ceny oferuje obecnie MBIKE CROSSER DSC, choć możesz także pomyśleć o Cube Nature Pro..czytałem parę opinii że można dość łatwo zdobyć 10% rabat. nie wprowadzaj ludzi w błąd, chodzi o Mbike, bo Cube już przekracza budżet jaki ustalił autor wątku Unibike Zethos ... Amorki mają te same , ale napęd , hamulce , piasty , koła , opony o 2 klasy lepsze ma Unibike .... polecam stronę bikekatalog.pl tam możesz porównać sobie oba rowery
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.