Skocz do zawartości

[koła]koła komplet do 500pln waga 1600g

tatachabera

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy jest szansa na kupienie kompletu kół 26" o wadze do 1600g za około 500pln ? Jeśli tak to co możecie polecić?

Koła będą użytkowane w łagodnym terenie ( asfalt , szuter ) przez osoby o wadze max 55kg

Napisano

Powodzenia :) ... wydaje mi się że w tej cenie to komplet tak 1800 bedzie ważył ...

Uzywane Mavic CrossRide jak poszukasz to dorwiesz za około 500 zeta ale ich komplet to około 1900 g w wersji pod hamulec tarczowy bod V`kitroszke mniej ...

Chcesz koła za komplet 1600 g to bez tysiaka z domu nie wychodź ...

To co pisze to doświadczenia wyniesione z czasów kiedy szukałem kół do mojego Cube`a

Pozdro

Napisano

Nie padło ani słowo o tym czy koła mają być pod tarcze czy pod V, ani o tym czy mają być nowe lub używane... .

Jeżeli używane pod V to bez problemu dorwiesz komplet ważący nawet mniej.

Natomiast w przypadku hamulców tarczowych, to tylko używki i raczej nie w tej cenie, minimum to 700 - 800 zł.

Napisano

A tam przesadzam ... w jednym sie nie pomylilem ... nowego kompletu w tej wadze za 500 zeta kupic się nie da :)

Bo albo droższe albo cieższe i droższe ;)

Pomijając fakt ze obręcze Remerx są troszke "egzotyczne" mimo ze czeskie ... i brak sprawdzonych opini na ich temat :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...