KillTheWall Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 witam, chciałem sie dowiedziec jak sie nazywa część roweru która trzyma kierownicę i nie mam na mysli czegos takiego: tylko taki metalowy pręt który wsadzam do roweru... (zlamal mi sie i nie wiem jak tego szukac) dziekuje pozdrawiam
Tofi Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Mostek, tylko szukasz "starego typu" aka "z końcówką ściętą na pióro" (na ebayu "quill stem") aka "wpuszczany". Np. taki Może tobie też chodzić o przejściówkę ze starego typu na zamocowanie mostka ahead
alkor Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Znaczy może najprosciej- Tobie chodzi o takie coś?->
pantom Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Znaczy może najprosciej- Tobie chodzi o takie coś?-> to będzie rozmiar jeden cal
KillTheWall Napisano 24 Maja 2012 Autor Napisano 24 Maja 2012 dzięki wielkie za pomoc : ) w sklepie rowerowym znajde cos takiego prawda? (bo byłem w go-sporcie potem w intersporcie i nigdzie nie mieli)
PoleK Napisano 25 Maja 2012 Napisano 25 Maja 2012 idź do SKLEPU rowerowego, a nie do rowerowego "Tesco".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.