Skocz do zawartości

[Suport] Który z podanych polecicie

BizBass

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Choć za truvativem specjalnie nie jestem ale shimano nie jest maszynowy(nie jestem pewien ale nigdy nie robili maszynowych) a VP za drogi jak na siebie i ma kiepskie śruby wiec bierz truvativa.

Napisano

Według mnie przy suportach maszynowych na kwadrat nie ma większej różnicy dobrze skręcony nie złapie luzów , tak więc technicznie ma różnicy ; )

Shimano jest na maszynach nie ma innej możliwości , jezeli wolisz truvativ to kup będziesz miał do kompletu .

• Mod Team
Napisano

Może i ja sie nie znam bo mało w życiu widziałem ale ten suport z tamtego zdjęcia na pewno nie jest na maszynach, jaki sprzedaje tego nie wiem.

Napisano

Zdjęcia wynika że nie są to łożyska maszynowe, w opisie jest napisane że są łożyska maszynowe. Jak jest naprawdę, nie wiadomo :)

Napisano

kulki na pewno ma bo i w łożysku maszynowym sa , ale nie ma suportów hermetycznych na kulkach bo jak wyobrażasz sobie rozebranie czegos co nazywa się hermetyczne czyli nierozberalne generalnie ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...