Skocz do zawartości

[800zł] Rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam roweru MTB w cenie do 800zł. Zależy mi, aby jechało się wygodnie i lekko (w miarę możliwości przy tej cenie).

Do tego rower dobrej firmy, wytrzymały itd.

Znalazłem jedynie krossa hexagon v3. A coś innego?

• Mod Team
Napisano

Dobra firma to z reguły dobra cena, niestety. Jeżeli nie masz parcia na nowy to na allegro można trafić coś jeżdżonego ,uznanej firmy.

Napisano

Mam dwóch kolegów którzy mają rower z Decathlonu

Jeden ma RockRidera 9.1, ale z oryginalnego roweru zachował tylko ramę.

Drugi ma nowszego B'Twina, którego ma ciągle w naprawie.

Jeśli szukasz czegoś dobrego w stosunku cena/jakość to szukaj na allegro lub poproś jakiegoś znajomego który się zna na rowerach i pojedz na giełdę w niedziele coś wybrać :) (ostatnio dorwałem na giełdzie Trek'a na osprzęcie Deore za 400 zł dla kolegi)

Jeśli chodzi o allegro to mogę pomóc, powiedz gdzie jeździsz i ile masz wzrostu to pogrzebie.

Napisano

Szukam tylko nowych, generalnie dla siostry o wzroście 170-175cm.

Coś pokroju Hexagona v3 starczy, tzn. wg. niej jeździ się na nim lekko. Tylko, że teraz v3 nie ma w dobrej cenie już. Szukam alternatywy.

Głównie jazda po utwardzonej nawierzchni, ale zdarzyć się może teren.

Napisano

jeśli szukasz czegoś nowego w tej cenie to poczekaj jeszcze z pół miesiąca - miesiąc, chwilowo okres komunii więc na tej półce cenowej na pewno przebitka teraz jest.

• 2 miesiące temu...
Napisano

za 800 nie kupisz nic godnego uwagi,mowa o nowych rowerach,proponuje używki ale szukaj ze swojej okolicy bo wtedy można się przejechać i zobaczyć na żywo

Napisano

Kands bo ma kasete a to ułatwi w późniejszych modyfikacjach :D

Akurat w tym sęk, że modyfikacje mnie nie obchodzą :)

Dla mnie najważniejsze, żeby jechało się miło i lekko.

Napisano

Kaseta jest również bardziej wytrzymała, kross ma najtańsze przerzutki shimano turney, kands ma acere. Do tego brak większej ilości informacji co do krossa. Nie oszukujmy się obydwa rowerki mają słabej jakości osprzet tyle że kands wypada trochę lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...