Skocz do zawartości

[Manetka] XT manetka SL M770 luzne łopatki

noisia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zgodnie z prawem masz 14 dni na oddanie roweru kupionego wysyłkowo w sklepie internetowym bez podania przyczyny. No chyba, że kupiłeś od osoby prywatnej to inna sprawa...

Napisano

Mam problem z rozkreceniem manetki, po odkreceniu wszystkich srubek sciagam monitorek lecz dalej blokuje sie w jednym miejscu (z gory przy kierownicy) a nie chce czegos polamac.

Napisano

Jest to rower prawie nieużywany-miejska damka, na dobrym osprzecie, wyhandlowalem dobra cene i nie chialbym go zwracac. Sprzedajacy twierdzi ze wysłał manetke sprawna a wine ponosi kurier. Kierownica była bardzo dobrze owinieta kartonem i tasma. Prawdopodobnie stan manetki przed pakowaniem i po rozpakowaniu przeze mnie był taki sam. Jade jutro do serwisu zobaczymy czy da sie naprawic. Na allegro wszystko jest mozliwe. Ogolnie to moja pierwsza wtopa, miesiac temu kupilem naallegro w idealnym stanie: http://www.specialized.com/pl/pl/bc/SBCBkModel.jsp?spid=45805&eid=4340&menuItemId=10700 ,w rzeczywistosci stan roweru był lepszy niz na zdjeciach i w opisie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...