Jeremiach Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Witam Przyszedł już chyba czas na wymianę mojego suportu wytrzymał tylko 2,5k i zaczęło coś strzelać. Fabrycznie jest wsadzony Shimano BB-UN26 z tego co wyczytałem jest to szajs. Jest to suport 68/110mm kwadrat. Teraz pytanie w jaką firmę teraz zainwestować żebym pośmigał na suporcie trochę więcej. Na alledrogo trafiłem tylko na mało znane mi firmy: Futura Spurus Chinhaur VP Co polecacie?
Przeor Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Miałem VP i swoje wytrzymał ok 5000 km, potem poszedł w siną dal za ramą, którą sprzedałem. Ile jeszcze wyciągnął to nie wiem. W moim VP były chińskie rozmiary łożysk, których nie sposób wymienić (co prawda suport teoretycznie nierozbieralny i niepłacalna jast wymiana łożysk, jednak fakt zastosowanie chińskiej rozmiarówki jest warty odnotowania). Z pozostałymi nie miałem kontaktu.
Mod Team Puklus Napisano 7 Maja 2012 Mod Team Napisano 7 Maja 2012 Z tych co wymieniłeś to bym brał VP przyzwoita jakosć ja rozsądną cene.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.