Redfaktor Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Witam wszystkich Chciałbym prosić o pomoc w wyborze roweru do 3000 pln. Mam 177 cm i 90kg Jeżdżę raczej rekreacyjnie. Chciałbym kupić rower który będzie mi służył co najmniej 2-3 lata. Jest tego w sieci multum, ciężko wybrać coś laikowi. Będę wdzięczny za pomoc Poniżej pięć moim zdaniem atrakcyjnych propozycji. Rose Count Solo 1 ___ Reba, Formula RX, Deore XT ! (2302746546) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. FOCUS FAT BOY SPORT SERIES DEORE XT SLX JAK NOWY!! (2295195060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. CUBE ANALOG DISC 2012 r.18" BLK/WHITE + DHL (2301166451) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. NAKITA SPIDER SHIMANO XT/SLX 30 HIT CENOWY !!!!! (2305638041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. KTM Ultra Fire, Shimano Deore,BCM,GRATIS,OKAZJA!!! (2297117687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pozdrawiam Piotrek
harc Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 pytanie czy do takiej jazdy potrzebny jest Ci tak dobry sprzęt. Moim zdaniem nie jest. A las to utwardzane ścieżki czy może "ostrzej"?
Classified Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Moim zdaniem: Focus lub Nakita. Obydwa spełnią Twoje wymagania. Co do pytanie czy do takiej jazdy potrzebny jest Ci tak dobry sprzęt. Moim zdaniem nie jest. Powiem wprost: Nie sądżcie abyście itp No serio, ale coś ty wróżbitą jesteś czy jak? 20 km to mało, ale sprzęt tu prezentowany to nie Bóg wie jakie maszyny, średnia półka, a może chłopak te 20 km przebywa jak ironman przez wądoły zapaście i pagóry niczym Tatry? Ja bym brał Focusa albo Nakitę, z Focusem bym się drobinkę potargował a Nakita - hmm, dobry rower. Znajomy ma ramkę Nakity, nie narzeka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.