Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajnie było w takim towarzystwie jeździć :) Pierwsze kółko było najszybsze, średna prędkość 28km/h w na drugim troszkę zmniejszyliśmy tempo :)

Dzięki i nawzajem oczywiście;)

Mam nadzieję, że następna szosa już niedługo;)

Napisano

ktos chetny na male mtb jutro ok 18???? jakas skromna trasa w okolicach Zabrza/Gliwic

ja niestety dopiero w weekend pokręcę.. przekichany mam tydzień

Napisano

Wczoraj wybrałem się z Gliwic do Kędzierzyna-Koźla rowerem droga 408 i nie polecam w tygodniu.Tir za tirem , w większości duże wanny, chyba większość jechała do Kotlarni.Ale w weekend myślę,że droga nie jest już tak obciążona.

Pozdrawiam.

Napisano

Wczoraj wybrałem się z Gliwic do Kędzierzyna-Koźla rowerem droga 408 i nie polecam w tygodniu.Tir za tirem , w większości duże wanny, chyba większość jechała do Kotlarni.Ale w weekend myślę,że droga nie jest już tak obciążona.

Pozdrawiam.

No to miałeś dreszcz emołszyn, ale dobrze wiedzieć, bo myślałem o tej trasie. ;)

Napisano

Wybieramy się z Natan811 na popołudniowa przejażdżkę drogami asfaltowymi :P trasa ok 35km ktoś chętny?:)

Niestety ja muszę z popołudnia zrezygnować :(

Ma ktoś ochotę na wycieczkę w niedzielny poranek do Rybnika:)? Jak na razie jedzie Natan811 i ja :) jeżeli ktoś chętny pisać :) trasa ok 100km sam asfalt :)

Napisano

Jak ktoś chętny na las w niedzielę to niech da znać.

Była propozycja w niedziele rano polatac po lasach z rynku przez sikornik smolnice do rudzkich lasów tam troche pokrecić od 60 do 100km zalezy ile bedziemy krecić, troche znam juz te tereny wiec moge popilotować. Trasy bez extremu głównie dukty leśne jak ktoś chętny to wpisywać się bedzimy wieczorem dogadywać

Napisano

Była propozycja w niedziele rano polatac po lasach z rynku przez sikornik smolnice do rudzkich lasów tam troche pokrecić od 60 do 100km zalezy ile bedziemy krecić, troche znam juz te tereny wiec moge popilotować. Trasy bez extremu głównie dukty leśne jak ktoś chętny to wpisywać się bedzimy wieczorem dogadywać

ja dziś w robocie wiec w nocy odczytam ale możliwe ze bym się dołączył

Napisano

no ja chetnie a ile km mniej wiecej planujesz i gdzie ? skad ?

Myślę, że ok 60-70km wystarczy. Można skoczyć do rud ew. później kawałek jeszcze w stronę zalewu rybnickiego.

Trasa w większości lasem, trochę pól i kiepskiego asfaltu :)

Wyjazd może z Rynku koło 9:00 ?

Chętni proszę się wpisywać:

1. rabiron

Napisano

jak bedzie mi kto mial sie dzieckiem zajac to postaram sie wpasc, tylko na razie jakos kiepsko to widze :(

napiszemy donos i opiekunkę z urzędu załatwimy :) a Ty do zimy z lasu nie wyjedziesz hehe

Napisano

będziecie rabiron i reszta jechać jutro z rynku do tej rudy...?i nie lepiej by było o 7:00,po potem mogą być upały lub burze...

7:00 ? w niedzielę :) dobry żart

Brak odzewu więc raczej pojadę sam jak coś to ew. rano na priv wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...