bartekzabrze Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Fajnie było w takim towarzystwie jeździć Pierwsze kółko było najszybsze, średna prędkość 28km/h w na drugim troszkę zmniejszyliśmy tempo
Natan811 Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Fajnie było w takim towarzystwie jeździć Pierwsze kółko było najszybsze, średna prędkość 28km/h w na drugim troszkę zmniejszyliśmy tempo Dzięki i nawzajem oczywiście;) Mam nadzieję, że następna szosa już niedługo;)
ShadoK Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 ktos chetny na male mtb jutro ok 18???? jakas skromna trasa w okolicach Zabrza/Gliwic
Natan811 Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 ktos chetny na male mtb jutro ok 18???? jakas skromna trasa w okolicach Zabrza/Gliwic Ja raczej jutro odpadam, mnie szosa wzywa:)
rabiron Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Napisano 2 Sierpnia 2012 ktos chetny na male mtb jutro ok 18???? jakas skromna trasa w okolicach Zabrza/Gliwic ja niestety dopiero w weekend pokręcę.. przekichany mam tydzień
KellysE Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Wczoraj wybrałem się z Gliwic do Kędzierzyna-Koźla rowerem droga 408 i nie polecam w tygodniu.Tir za tirem , w większości duże wanny, chyba większość jechała do Kotlarni.Ale w weekend myślę,że droga nie jest już tak obciążona. Pozdrawiam.
Natan811 Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Wczoraj wybrałem się z Gliwic do Kędzierzyna-Koźla rowerem droga 408 i nie polecam w tygodniu.Tir za tirem , w większości duże wanny, chyba większość jechała do Kotlarni.Ale w weekend myślę,że droga nie jest już tak obciążona. Pozdrawiam. No to miałeś dreszcz emołszyn, ale dobrze wiedzieć, bo myślałem o tej trasie.
bartekzabrze Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Wybieramy się z Natan811 na popołudniowa przejażdżkę drogami asfaltowymi trasa ok 35km ktoś chętny? Niestety ja muszę z popołudnia zrezygnować Ma ktoś ochotę na wycieczkę w niedzielny poranek do Rybnika:)? Jak na razie jedzie Natan811 i ja jeżeli ktoś chętny pisać trasa ok 100km sam asfalt
Natan811 Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Oooo tak, asfalt,asfalcik, szoska,szosunia;)
bartekzabrze Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 To jest to co tygryski lubią najbardziej
rabiron Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Napisano 3 Sierpnia 2012 Jak ktoś chętny na las w niedzielę to niech da znać.
akustyk Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Jak ktoś chętny na las w niedzielę to niech da znać. no ja chetnie a ile km mniej wiecej planujesz i gdzie ? skad ?
vanos Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Jak ktoś chętny na las w niedzielę to niech da znać. Była propozycja w niedziele rano polatac po lasach z rynku przez sikornik smolnice do rudzkich lasów tam troche pokrecić od 60 do 100km zalezy ile bedziemy krecić, troche znam juz te tereny wiec moge popilotować. Trasy bez extremu głównie dukty leśne jak ktoś chętny to wpisywać się bedzimy wieczorem dogadywać
akustyk Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Była propozycja w niedziele rano polatac po lasach z rynku przez sikornik smolnice do rudzkich lasów tam troche pokrecić od 60 do 100km zalezy ile bedziemy krecić, troche znam juz te tereny wiec moge popilotować. Trasy bez extremu głównie dukty leśne jak ktoś chętny to wpisywać się bedzimy wieczorem dogadywać ja dziś w robocie wiec w nocy odczytam ale możliwe ze bym się dołączył
rabiron Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 no ja chetnie a ile km mniej wiecej planujesz i gdzie ? skad ? Myślę, że ok 60-70km wystarczy. Można skoczyć do rud ew. później kawałek jeszcze w stronę zalewu rybnickiego. Trasa w większości lasem, trochę pól i kiepskiego asfaltu Wyjazd może z Rynku koło 9:00 ? Chętni proszę się wpisywać: 1. rabiron
ShadoK Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 jak bedzie mi kto mial sie dzieckiem zajac to postaram sie wpasc, tylko na razie jakos kiepsko to widze
rabiron Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 jak bedzie mi kto mial sie dzieckiem zajac to postaram sie wpasc, tylko na razie jakos kiepsko to widze napiszemy donos i opiekunkę z urzędu załatwimy a Ty do zimy z lasu nie wyjedziesz hehe
rafalllll Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 witam wszystkich jak jest z jutrem skąd i o jakiej godz ruszacie
jassssss Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 będziecie rabiron i reszta jechać jutro z rynku do tej rudy...?i nie lepiej by było o 7:00,po potem mogą być upały lub burze...
rabiron Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 będziecie rabiron i reszta jechać jutro z rynku do tej rudy...?i nie lepiej by było o 7:00,po potem mogą być upały lub burze... 7:00 ? w niedzielę dobry żart Brak odzewu więc raczej pojadę sam jak coś to ew. rano na priv wiadomość.
jassssss Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 jadę ja z rabironem o 10:00 z rynku z Gliwic spod Neptuna
rafalllll Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 wybiera się ktoś na jakiś mały wypad w tygodniu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.